Hyr verkstadsplats

Är du intresserad av att hyra en verkstadsplats för drejning? Skicka en förfrågan till oss för att ta del av villkor och regler som gäller för hyresgäster. I verkstaden på entreplan finns tillgång till 5 drejskivor, arbetsbänkar, verktyg och torkutrymme. Engobering och glasering sker i glasyrrummet bredvid kurslokalen på nedervåningen, när ingen kurs pågår.

Avtalstiden är 2 månader alternativt 1 år. Man har egen nyckel och kommer och går som man vill mellan 07-23 alla dagar i veckan. Hyresgästerna får bränna max 10 kg/person i månaden.

Vi bjuder på kaffe och the, liksom härlig atmosfär! Micro, bestick och kylskåp finns. Förkunskap för att bli hyresgäst med egen nyckel med mera är några års erfarenhet av keramik. Man ska kunna arbeta helt självständigt, ha glaserat många gånger liksom veta hur man återvinner all typ av lera.

För tillfället är det lång väntekö på dessa verkstadsplatser på ovanvåningen. Men maila oss gärna ditt intresse för att skriva upp dig på väntelistan!

BLI EN AV VÅRA FREDAGSLERISAR

Vi hyr även ut 12st drejplatser i kurslokalen på fredagar. Då får man vara i lokalen mellan kl.9-14 på fredagar och betalar 2000kr i månadsavgift (förskottsbetalning). Förkunskap är 3 längre drejkurser (förtur om man gått kurs hos oss). Minst 2 månaders hyra och med uppsägning minst 1 månad innan.

Lera (Witgerts) köper man av Drejverkstaden för 70kr/kg. I månadsavgiften inkluderas även engober, glasyrer och bränning. Max 1pkt köpt lera per månad (10kg). I månadshyran får man sin egen lilla hylla för alster, lera och ev. egna verktyg. 

Vi bjuder på kaffe och the, liksom härlig atmosfär! Micro, bestick och kylskåp finns. 

Även här är det viss väntekö, men maila oss gärna för mer information liksom när ni skulle önska börja så tar vi det därifrån.