Hyr verkstadsplats

Är du intresserad av att hyra en verkstadsplats för drejning? Skicka en förfrågan till oss för att ta del av villkor och regler som gäller för hyresgäster. I verkstaden på entreplan finns tillgång till 5 drejskivor, arbetsbänk, verktyg och torkutrymme Engobering, glasering och ugnsbränning sker i glasyrrummet bredvid kurslokalen på nedervåningen, när ingen kurs pågår.

Avtalstiden är 2 månader alternativt 1 år. Man har egen nyckel och kommer och går som man vill mellan 07-23 alla dagar i veckan. Hyresgästerna får bränna max 12,5 kg/person i månaden.

Pris 2 månader: 3000kr/mån 
Pris 1 år: 2500kr/mån 

Vi bjuder på kaffe och the, liksom härlig atmosfär! Micro, bestick och kylskåp finns. Just nu följer vi Stockholms regions rekommendationer och har munskydd på oss i lokalen.

För tillfället är dessa verkstadsplatserna på ovanvåningen uppbokade. Men maila oss gärna ditt intresse för att ställa dig som reserv eller på väntelistan!

HYR DREJPLATS PÅ FREDAGAR 

På fredagar har vi nu börjat hyra ut drejplatser också i kurslokalen, på nedervåningen (för bilder se Lokalen). Tider som gäller är mellan 09-17.

Heldag kl. 9-17 - 800kr 
halvdag 4h - 500kr 

Lera (ljus Witgerts) köper man av Drejverkstaden för 80kr/kg. Då inkluderas engober, glasyrer och bränning. Max 1pkt köpt lera per månad (10kg). Hyr man in sig regelbundet (minst 2ggr/mån) får man sin egen lilla hylla för alster, lera och ev. egna verktyg.

Vi bjuder på kaffe och the, liksom härlig atmosfär! Micro, bestick och kylskåp finns. Just nu följer vi Stockholms regions rekommendationer och har munskydd på oss i lokalen.