Boka drejkurs mitt i centrala Stockholm

Varför inte tillbringa en skön eftermiddag i veckan med lera i dina händer? Eller släppa jobb och andra måsten för en kväll i veckan och låt istället lugnet och skapandet få flöda i dig under några timmar. Dag- och kvällskurserna är återkommande och är pågående under 7 veckor. Planerade kursstarter för våren är v.2, v.10 och v.19

Är du istället intresserad av en helgkurs? Låt tankarna få vila över helgen, dra med dig en kär vän eller bara ge dig själv möjligheten att utvecklas och testa på en ny hobby!

Om du vill avancera dina keramikkunskaper har vi även bjudit in fantastiska gästlärare som kommer att hålla workshops hos oss i vår. Missa inte dessa tillfällen och möjligheter till utveckling och inspiration!

Missa inte på Svt play!

Se avsnitt 1 - svt play

Location

Eat.Sleep.Create.Repeat

Drejverkstaden startade som en idé om att skapa en lugn, stressreducerande och samtidigt inspirerande plats för personer som är nyfikna på lera, drejning och skapande. Vi tillhandahåller drejkurser som lämpar sig för allt från nybörjaren till den mer erfarna keramikern. Kursupplägget innehåller olika typer av svårhetsgrader beroende på din tidigare erfarenhet, vilket gör att vem som helst kan gå vilken kurs den vill hos oss. 

Holländargatan 33

Embrace your creativity

Det är jag, Linn Ajland Liffner, som står bakom Drejverkstaden. Jag själv fann vägen till keramiken och framförallt drejning, när jag blev utbränd för några år sedan. Att få arbeta med händerna, det meditativa i det, den absoluta närvaron som krävs, liksom kontakten med lera och naturen gjorde underverk för min återhämtning. Och det vill jag dela med mig till fler. Att just dreja är otroligt stressreducerande på så många plan och min förhoppning är att fler hittar till denna underbara hobby.

Med anledning av covid-19

Vid eventuella inställda kurser pga covid 19 och eventuella ytterligare restriktioner, kommer full kursavgift återbetalas.

Drejverkstaden följer noga utvecklingen och lyssnar till de allmänna rekommendationer gällande coronaviruset (covid-19) som uppdateras kontinuerligt av regeringen och Folkhälsomyndigheten. 

Vi har anpassat våra lokaler och byggt deltagarnas platser med väl tilltaget avstånd. Varje kursdeltagare har en egen drejskiva och verkstadsplats att sitta vid. Mellan platserna är dessutom plexiglas uppsatta för att ytterligare öka tryggheten för kursdeltagarna och motverka spridning. God ventilation med både in och utdrag finns i kurslokalen. Vi har daglig lokalvård och desinficerar bla dörrhandtag och toaletter.

På plats följer vi alla folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber dig som deltagare att göra detsamma för allas trygghet. Stanna hemma om du har minsta symptom och tvätta händerna ofta. Om du eller någon in din närhet är smittad ska du stanna hemma, i enlighet med smittskyddslagen.

Blir vi tvugna att ställa in en kurs pga corona eller eventuella rådande restriktioner gäller full återbetalning. Likaså sker återbetalning vid uppvisning av sjukintyg/läkarintyg av pågående covid 19.

Vi uppskattar din visade hänsyn och omhändertagande av dig själv och varandra.